Googlelogie

Ondertussen wordt aan alles wat Google doet getwijfeld. Het indexeren van e-mail, een desktopsearch die is te hacken en concessies om in China aan de slag te mogen, niet langer stijgt louter gejuich op als Google met iets komt.

Zelfs de geroemde fundering van het bedrijf, de algoritmen die tot nu toe meer zoekresultaten leveren dan elke andere zoekmachine, staat ineens ter discussie. Want als de zoekresultaten altijd precies de pagina zou opleveren die je zoekt, is adverteren op Google, waarbij de zoekmachine advertenties koppelt aan zoekvragen en die prominent plaatst op de pagina, eigenlijk niet zo nodig.

En de Google Nieuws beta werkt ook nog niet optimaal.

Lees ook:Google Idols: sex sells
Lees ook:Googlefraude
Lees ook:Google-stad Groningen is grijze vlek in Google Earth
Lees ook:Oliesjeiks balen van Google Earth
Lees ook:Ilse censureert web-log.nl in Groningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.