Big Brother online: fansites verneuken Talpa

Big Brother heeft momenteel nog steeds honderdduizenden fans in Nederland. Ze zitten massaal op internet, maar hoe krijg je ze in godsnaam aan het betalen?

.

Talpa heeft Big Brother 5 in 2005 gebruikt om de massa via www.talpa.tv te bereiken en heeft daarom nergens geld voor gevraagd. Niet voor de hoogtepunten, niet voor de streams, niet voor de dieptepunten (de bevalling), nergens voor. De site scoorde meteen 100.000 kijkers per dag, een succes voor de mannen van Talpa!

Maar zoals iede reen weet is Big Brother werkelijk alleen interessant omdat je stiekem een kandidaat onder de douche kan zien, of nog beter: bijvoorbeeld Bart uit BB1 en zijn vriendinnetje, hoe heet dat meisje ook alweer…, samen in bed.

In BB5 leek het wel alsof de regie bij leuke gebeurtenissen meteen naar de saaie en lege tuin schakelde, maar Endemol heeft dit jaar zijn leven wel degelijk gebeterd. Dit jaar zijn er online een onafgebroken reeks tieten te zien, maar niet op talpa.tv! Op Mokkels.nl moet je eigenlijk elke dag ‘s ochtends even checken welke vrouwen hebben gedouched, hoe lang en hoe lekker…

En de eerste echte neukpartij, want zo mogen wel het wel noemen, is ook al live uitgezonden via internet en is nog steeds (gratis) op te vragen via deze fansite.

En waar zou John de Mol nu geld voor kunnen vragen online? Voor de leuke filmpjes uit het huis, lees tieten! In Engeland bij Channel 4 kon je een abonnement afsluiten voor 10 pond, 15 euro, voor de ‘hoogtepunten’. Lees: een deelnemer werd bezwangerd in het bubbelbad.

In Nederland is dat nog niet zover, je moet momenteel wel betalen voor de filmpjes op de officiële Talpa-site: www.bigbrother.tv, 90 eurocent per dag of 2,90 euro per week, maar wat zijn die filmpjes saaaaaaiiiii……. Schurft in het huis?!?

Maar waar zijn de tieten? In het begin heeft er een verhaal op gestaan over de doucheavonturen van de dames, maar ik heb net een uur gezocht naar de link, onvindbaar!

John, daarom…

…voor plaatjes met tieten kijk je hier bij Mokkels

…voor gratis filmpjes met tieten kijk je hier en hier

…voor het gemak alle streams via kanalenkiezer.nl

…En op fok kan je natuurlijk ook van alles vinden

En daar gaat weer een commercieel model. Je moet nu wel betalen op de officiële site, maar je krijgt daar echt geen leuke content.

Ik denk dat Talpa dit jaar bij BB6 de helft van de online kijkers van BB5 heeft ingeleverd. En dat scheelt nogal in de inkomsten van banners, buttons en streaming video’s.

Misschien moet Talpa haar juristen toch maar weer eens van stal halen, en de fansites aanpakken. Alhoewel ze in Laren hier waarschijnlijk niet zulke goede herinneringen aan hebben. Vraag het Reet.

Meer nieuws:

Hoeren en snoeren met Shell op Sakhalin
Tegenvallende fraude van John Deuss
Trafigura ontkent; ‘gifschip niet zo giftig’
Shell uit Ogoniland, Nigeria geschopt
Revolutiepoging Rusland; Shell en Exxon de pineut

Niet te doen dat daghandelen in aandelen Endemol

Meer Talpa:
Talpa snapt er echt nog niets van
John de Mol koopt nieuw Endemol bij elkaar
John en Linda de Mol dissen media en Telefónica

Lees ook:Big Brother-man John de Mol koopt stevig in op beurs
Lees ook:NCRV vindt wiel uit: Youtube voor grefo’s
Lees ook:Big Brother-bedenker John de Mol in Britse telecom
Lees ook:Durfkapitaal piepelt Big Brother-bedenker De Mol
Lees ook:John de Mol koopt nieuw Endemol bij elkaar

Eén reactie op “Big Brother online: fansites verneuken Talpa

  1. Cobus

    Dit jaar is er ook geen primeur meer, zoals vorig jaar een zwangere vrouw.

    Die schurft in het huis maakt dat misschien wel een beetje goed.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.