Zakenman John Deuss spoorloos na arrestatiebevel

De politie van Bermuda vraagt uw aandacht voor het volgende. John Deuss is spoorloos. Op verzoek van de Nederlandse justitie wensen de autoriteiten van het eiland de arrestatie van de fameuze Nederlandse zakenman die met een geschat vermogen van 1 miljard euro 17e staat in de Quote 500.

Update 10-10

Op de uitkijk zoekend naar John Deuss, www.bermudapolice.bm

Update 14-10: Miljardair Deuss gevonden en opgepakt op Bermuda

Deuss lijkt in rook te zijn opgegaan, en daarom heeft de politie van Bermuda aan de bel getrokken. Nu zou Deuss twee Gulfstream privéjets hebben en hij bezit een 50 meter lang zeiljacht ‘Fleurtje’ (foto), dus genoeg middelen om hem te smeren. Maar het schijnt ook wel vaker te gebeuren dat mensen op het kleine eiland onvindbaar blijken.

Deuss is ondertussen definitief afgetreden als directievoorzitter van de Bermuda Commercial Bank (BCB). Ook zijn zus Tineke, eveneens wel bekend als Martine, Martina en Marina, woonachtig in Berg en Dal bij Nijmegen en in Wales, is uit het bestuur van de bank teruggetreden.

De BCB werd minder kredietwaardig gevonden door Moody’s naar aanleiding van de recente berichten over een andere bank in bezit van Deuss, FCIB. Die zou betrokken zijn bij grootschalige btw-fraude. Dat is naar alle waarschijnlijkheid ook de reden dat de Nederlandse justitie hem wil verhoren.

Zeiljacht Fleurtje, http://www.kerstholt-teakdecks.com

Update: Zie deze video van RTL Nieuws om te zien hoe zijn kasteeltje erbij ligt in Berg en Dal. In 1985 is het afgefakkeld door de Pyromanen tegen Apartheid, vermoedelijk een voorloper van de RaRa.

Zie ook:
Beurs van Bermuda gebukt onder Deuss
Moody’s pakt oliehandelaar John Deuss aan
Mysterieuze sanctiebreker Deuss in de problemen
Gifschip: Trafigura weer in opspraak, nu op Jamaica

Lees ook:Moody’s pakt oliehandelaar John Deuss aan
Lees ook:Oliehandelaar John Deuss weer op vrije voeten
Lees ook:Miljardair Deuss gevonden en opgepakt op Bermuda
Lees ook:Deuss, onderweg naar Nederland, zet bank te koop
Lees ook:Onderzoek naar John Deuss loopt nog steeds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.