Alles over het boevenleven van Mr. Gus

Vanwege de lopende rechtzaak (verslag hier) heeft Revu oude verhalen over Gus Kouwenhoven online gezet. Lees hoe Gus uitgroeide van autoverkoper in Rotterdam via heler van een Rembrandt in Los Angeles tot houthandelaar in Liberia. En het interview waarin hij reageert op de vermeende wapenhandel.

De reconstructie van het boevenleven van Mr. Gus hier. Het interview Wanted: Gus Kouwenhoven is een reactie van Kouwenhoven, nog voor zijn arrestatie, op de onderzoeken van het Panel van Experts van de Verenigde Naties, Greenpeace en mensenrechtenorganisatie Global Witness. Die beschuldigen Kouwenhoven van wandaden, wapensmokkel, ontbossing en contacten met de crème de la crème van de internationale wapenhandel.

Zie ook: Gus Kouwenhoven dag 7. Milities, wandaden en zaken

Lees ook:VN: Kouwenhovens belasting ging naar Taylor
Lees ook:Guus Kouwenhoven gaat in hoger beroep
Lees ook:OM in beroep tegen Mr. Gus; Taylor naar Den Haag
Lees ook:Dag 1 rechtzaak tegen godfather van Liberia mr. Gus
Lees ook:Dossier: oordeel over zakenman Guus Kouwenhoven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.