Parool opgejaagd wild door verhuizing PCM

"Het is alsof je ex, die je eerst met de dood heeft bedreigd, na een scheiding weer ongevraagd bij je komt inwonen." Dixit Parool-baas Frits Campagne. Na de succesvolle loskoppeling van PCM heeft dit bedrijf van alle leegstaande kantoren in Amsterdam juist het pand van het Parool uitgekozen voor haar nieuwe  behuizing. 

En daar zijn ze logischerwijs niet blij mee bij Amsterdams leukste krant. Het Parool is volgens het Amsterdams Stadsblad dan ook naarstig op zoek naar een nieuw onderkomen. Want samen met PCM in het Init-complex in Oost, dat ziet de krant niet zitten.

De verhuizing is een cadeautje voor de redacties  van de Volkskrant en Trouw, want in de huidige betonbunkers aan de Wibautstraat is het -blijkt uit onderzoek- volgens 95 procent van de medewerkers niet te hachelen. Eerder had PCM beide kranten willen verhuizen naar het pittoreske Diemen-Zuid, maar daar voelden de inktkoelies zich niet op hun gemak

Meer medianieuws:
Archief uitbreiding
Holleeder preekt voor grootste familie van Nederland
Boekhoorns vermogen halveert door scheiding

Lees ook:Apax was een zegen voor PCM
Lees ook:Aandelen Het Parool met vermeend 800% rendement
Lees ook:Ton aan de Stegge rekent af met De Pers – video
Lees ook:PCM neemt aandeel in Boekhoorns krant
Lees ook:PCM: geen zeggenschap, geen deelname in gratis krant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.