Sjoerd Kooistra gaat groot in Eindhoven

Horecamogol Sjoerd Kooistra heeft zijn eerste café in Eindhoven nog niet geopend, of hij heeft alweer een tweede kroeg gekocht. En dat is nog maar het begin, hoopt Kooistra, hij zegt nog wel vijf tot tien kroegen in Eindhoven te willen bestieren.

Het Eindhovens Dagblad schrijft: “Ik ben niet van plan om er als een dolle aan de gang te gaan, zegt Kooistra. Maar de stad bevalt me. Het publiek is goed en er is volop ruimte voor verbeteringen. Op het Stratumseind is ruimte voor nog zeker vijf of tien sterke concepten.”
Vanuit de Eindhovense horeca heeft hij nog geen aanbiedingen gekregen. “De praktijk leert dat dat wel gaat gebeuren. Maar pas als ik heel zeker ben van mijn zaak, zal ik verder uitbreiden.”

Op het Stratumseind, een klein straatje in het centrum waar iets van de helft van alle Eindhovense cafés staan, vechten de kroegbazen elkaar de tent uit met dumpprijzen, terwijl verpachters druk zoeken naar mazen in de wet om nog wat marge te kunnen maken. Die kunst beheerst Kooistra natuurlijk als geen ander. Dit verhaal in de Eindhovense krant zal hem vast wel wat aanbiedingen van overwerkte Brabantse kroegbazen opleveren.

Om fondsen vrij te maken voor de verovering van de lichtstad, zou Kooistra nu verschillende cafés in Amsterdam in de etalage hebben staan, sinds kort ook het grote café Luxembourg aan het Amsterdamse Spui.

Meer Kooistra:
Gelt Dekker en Kooistra rijkste homo’s
Kooistra tekent koopcontract Danssalon Eindhoven
Sjoerd Kooistra loost ook Bodega Keyzer
Broer verliest zaak over ‘methode’ Sjoerd Kooistra
Kooistra spreekt over liquidatiepoging
Kooistra’s linke neefje

Lees ook:Cafémogol Kooistra verjaagt homo’s uit Eindhoven
Lees ook:Sjoerd Kooistra laat zich niet wegjagen uit Amsterdam
Lees ook:Kooistra tekent koopcontract Danssalon Eindhoven
Lees ook:Rookverbod redt horecatycoon Sjoerd Kooistra
Lees ook:Sjoerd Kooistra loost ook Bodega Keyzer

Eén reactie op “Sjoerd Kooistra gaat groot in Eindhoven

  1. Jooost

    Hallo hallo bisnisblog? Kooijstra gaat Lullenburg NIET verkopen, geen sprake van. Da’s 1 van de wienige café’s van Kooi dat WEL winst maakt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.