Nieuwe onthullingen over Prins Bernhard op komst

Het pas verschenen nieuwe boek van historicus Gerard Aalders over Prins Bernhard (de eerste druk is al uitverkocht), zal niet de laatste onthulling zijn over de prins-gemaal, zo kondigde hij alvast aan. ‘Ik ben overigens alweer een nieuwe, hele grote zaak op het spoor die met wapenhandel te maken heeft, ik kreeg een tip. Maar daar kan ik nog niets over zeggen.’

Overigens bevat het nieuwe boek van Aalders voor velen ook al weer een hoop nieuw nieuws.

‘Het financiële netwerk dat Bernhard aanboorde via de Bilderberg conferenties en ik heb nieuwe dingen gevonden over hoe hij zich na de oorlog vergreep aan in beslag genomen auto’s en vliegtuigen. Daar handelde hij in terwijl dat helemaal niet van hem was. Bij die transacties heeft hij ook de op dat moment strenge valutaregelingen overtreden met behulp van de Minister van Financiën en De Nederlandsche Bank. Die stonden het allemaal toe.’

Lees ook:Koningin Juliana liep aan leiband Greet Hofmans
Lees ook:Fentener van Vlissingen hielp foute bedrijven in WO2
Lees ook:Prins Bernhard onderhandelde stiekem ook over F16
Lees ook:John Deuss’ bank rendeert goed
Lees ook:Femke Halsema: koop mijn nieuwe boek niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.