Glamourkandidaat Obama vermaakt zich met Beyoncé en Jay-Z

Na die in Hollywood vallen ook de kapiteinen van de muziekindustrie in New York voor presidentkandidaat Barack Obama. CEO Edgar Bronfman van Warner Music en Antonio "L.A." Reid, man achter Usher, Outkast, Dido en Pink, organiseerden onlangs een feestje voor de Democraat. 

 

Alhoewel de verwachting is dat Hillary Clinton meer geld gaat ophalen dan welke presidentskandidaat in de geschiedenis ooit, nam Obama enkele weken geleden een voorsprong. Maar dat geld haalde hij wel op bij Hollywood-liberals, en die zijn verder niet populair in de Verenigde Staten. Behalve bij een handvol mensen in New York dan, waaronder Jonathan Soros (zoon van George), Beyoncé en Jay-Z.

Meer muziek:
Hard knock life voor rappers in directiepluche
Drugsoorlog met soundtrack in Brazilië

Lees ook:Opstand tegen Barack Obama
Lees ook:Wachten op oorlog met Iran
Lees ook:Filmpje: de kredietcrisis voor dummies
Lees ook:Nederland toch wel belastingparadijs, maar van lijst vanwege Afghanistan?
Lees ook:Shell papt slim aan met Iran

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.