Inval en spectaculaire arrestaties bij Dauphine vanwege oplichting

Dat gonsde snel rond op Twitter: de politie arresteerde vier mensen in het bekende café-restaurant Dauphine in Amsterdam en voerde ze geblinddoekt af. Reden: de Duitse politie had deze mensen op de korrel, vertelt de politiewoordvoerder van bureau Amsterdam-Amstelland aan Quote.

Het betreft vier mensen, vermoedelijk een vrouw en drie man, volgens de politiewoordvoerder vermoedelijk van Oost-Europese afkomst. De Duitse justitie had de Nederlandse politie om de arrestatie verzocht, omdat de vier betrokken zijn bij oplichting. Wat de aard van oplichting is, kan of wil de politie niet zeggen.

 

Foto: Wikipedia

Lees ook:Zakenman John Deuss spoorloos na arrestatiebevel
Lees ook:Geen straf voor oplichters in België
Lees ook:Duitser vindt massavernietigingswapens in Syrië
Lees ook:WK Voetbal: beurzen lijden onder echec Duitsland
Lees ook:Endemol bij elk programma beschuldigd van diefstal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.