Complot 9-11 kan naar de prullenbak

De makers van de documentaire Loose Change kunnen voor de derde keer naar de snijtafel. Er zijn nieuwe beelden vrijgegeven, en wel van een vliegtuig dat zich in het Pentagon boort. Een belangrijke pijler onder de complottheorieën over 9-11 is hierdoor weggeslagen.

Het idee dat 9-11 door Amerikanen zelf was uitgevoerd, ruste voor een belangrijk deel op het gegeven dat nooit deugdelijk bewijs was geleverd dat daadwerkelijk een vliegtuig was neergestort in het Ministerie van Defensie van de VS in Washington. Dat is dus anders, blijkt uit gisteren vrijgegeven beelden van een bewakingscamera. (‘Yeah’, zie je Bush denken, ‘nu nog de mythe van het broeikaseffect en andere waanzin naar die prullenbak verwijzen’).

Alhoewel de beelden zo vaag zijn dat de echte doorzetter nog steeds kan blijven beweren dat het een raket was. Of anders kun je nog altijd zeggen dat met het filmpje is gemanipuleerd.

Zie ook:
9/11: TU Delft geeft verklaring voor instorten WTC
Mysterieuze sanctiebreker Deuss in de problemen
Hersh voorspelt aanval op Iran – video
9-11 Live; opnames hoofdkwartier luchtmacht online
Bush wil broertje Jeb als president (met video)
Documentaire: VS zat zelf achter 9-11 (met video)
Is Bush de slechtste?

Lees ook:Documentaire: VS zat zelf achter 9-11 (met video)
Lees ook:Bush en Blair: ‘fouten’ in Irak, met video van aanslag
Lees ook:Bush wil broertje Jeb als president (met video)
Lees ook:Video: Amerikaanse elite als occulte vrijmetselaars
Lees ook:Guus Kouwenhoven de leukste thuis in Liberia

26 reacties op “Complot 9-11 kan naar de prullenbak

 1. Sarge

  Nou ..na de beelden meerdere malen te hebben bekeken kan het wat mij betreft nog steeds gewoon een raket van amerika zelf zijn. Echt overtuigend raak ik hier niet van.
  Ik denk dat de regering met meer beelden moet komen om de mensen te overtuigen.
  Laat ze beelden maar vrijgeven die binnen een paar minuten na de explosie in beslag zijn genomen bij een hotele en een benzinepompstation die in de vluchtlijn van het zgn vliegtuig hebben gelegen. Als we daar een vliegtuig zouden zien dan raken we misschien een beetje overtuigd, maar dit is niks !!!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Jeff

  Wat een kop zeg.

  Beetje voorbarig he?

  Wake up!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Marc

  Beetje jammer. Journalistiek zou objectief moeten zijn.

  a. het pentagon is een belangrijk, verbazingwekkend en schokkend, maar klein deel uit een reeks van opmerkelijke vragen.

  b. kijk eerst zelf de video en bepaal wat je WERKELIJK ziet.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Henk

  Heb ik gedaan. Vandaar. Niet laten inpakken door montage en vorm

    /   Beantwoorden  / 
 5. Frank B

  JESUS!!! Wat een dom artikel!

  Laatste nieuws:
  Er zijn beelden vrijgegeven van marsmannetjes! Dus nu staat het omstotelijk vast dat ze bestaan!

  YOU ARE BRAINWASHED
  http://www.mediablackout.nl

    /   Beantwoorden  / 
 6. henk

  Rot eens op Frank met je ongefundeerde complotjes over ‘de media’, da’s nu al de derde keer dat je het adres van die domme website van je achter laat. Je lult alleen maar na wat anderen ook al duizend keer hebben gezegd, alleen dan incoherenter. Zoek eens wat daadwerkelijk publiceerbare nieuwe feiten in plaats van je tijd te verknoeien. zie ook.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Frank

  Mmmmmm.. kun je aangeven waar die domme site van mij dan de plank misslaat?

  Misschien zijn de leugens van vandaag zo groot dat jij ze niet meer ziet.

  En dan een link naar potentieele arabische propaganda? Misschien is het je nog niet opgevallen maar het westen is over dominant. Zou het misschien met propaganda hetzelfde zijn???????

  Nou? 3 keer raden!

    /   Beantwoorden  / 
 8. Frank

  Je laat je niet misleiden door montage en vorm? Je bedoelt: Je concentreert je op de beelden van de vliegtuigen die in de WTC torens vliegen en het portrait van Osama?

  De rest is gemonteerd ……
  lekker makkelijk

    /   Beantwoorden  / 
 9. henk

  Als je van propaganda houdt, moet je dit even zien. In media heeft het westen helemaal geen dominantie (meer). Al Jazeera, al Mana, etc produceren veel. En dat haalt ook weer CNN en veel andere westerse media. Dat over leugens niet meer zien, en andere retoriek waaruit moet blijken dat maar een paar mensen waaronder jij het licht hebben gezien en weten hoe de wereld in elkaar steekt, is onzin als je kijkt naar de publieke opinie in Europa, waarin anti-amerikanisme de boventoon voert. Die 911-complotten van jou staan al overal, van de Vanity Fair tot de Trouw. Alleen dan coherenter. Die kritiek van jou op ‘de media’ op die website is kinderachtig en volkomen misplaatst

    /   Beantwoorden  / 
 10. henk

  Dit moet je even kijken, bedoel ik. Dit is nu een voorbeeld van echt iets uitzoeken en echt iets aantonen.

    /   Beantwoorden  / 
 11. Frank B

  Je gelooft het echt he?

  Nu snap ik ook waarom Israel 3000 bombardements vluchten uitvoert om die 300 strijders te pakken! Ik dacht even dat ze een andere agenda hadden. Maar hoe naief kan ik zijn…..

  Nogmaals: waar klopt mijn site niet?
  Tip: niet meer kijken!! daar zijn jullie goed in

    /   Beantwoorden  / 
 12. henk

  Ik kan je niet meer volgen Frank. Dit is wartaal. wat er niet aan je site deugt staat hierboven al.

    /   Beantwoorden  / 
 13. Frank B

  Dat het een domme site is zeg je! Is dat een inhoudelijke reactie???

  Misschien moet je de inhoud eens bekijken!

  WTC-7, Pentagon, PAMELA HEMELRIJK (een collega van je?) Shanksville.

    /   Beantwoorden  / 
 14. Frank

  Je lult alleen maar na wat anderen ook al duizend keer hebben gezegd

  Dat is je commentaar!!!

  Ik heb het gezien.

  Als de media iets duizend keer zeggen wordt het steeds meer waar. Als andere iets herhalen dan????

  Je hebt geen idee he? Van wat er gaande is? Je bent zo’n journalist die over 5 jaar gaat beweren dat er geen enkele aanwijzig was dat “De Oorlog Tegen Terreur” een hoax is.

  Ook al zijn er palets aanwijzingen. Je moet alleen met een open mind kijken!

  911 = INSIDE JOB ….. En het succes in dankzij de media-coverup!

  En je weet het!

    /   Beantwoorden  / 
 15. Jooost

  Nou nou, met vrienden als Frankie, Henk, heb je geen vijanden meer nodig.

    /   Beantwoorden  / 
 16. Jawel!

  The government is guilty!

  Als dit serieus een boeing moet voorstellen zou deze minstens zo hoog moeten zijn als het pentagon zelf, en daarbij komt ook nog dat naar mijn weten het “vliegtuig” vlak langs de grond schuurt, zodat er op zijn minst een pad zou moeten zijn van verbrand gras/aarde wat overhoop is gehaald door de inpackt van een vliegtuig wat over het gazon scheurt.

  In plaats daarvan is het gazon nog helemaal intact, er zijn géén brokstukken gevonden, en als het een boeing was zouden iniedergeval de ramen naast het gat kapot moeten zijn vanwege de vleugels, die blijkbaar verbrand zouden moeten zijn.

  Er stinkt echt iets aan dit verhaal.

    /   Beantwoorden  / 
 17. Roland

  Denk eens na!

  Het Pentagon is dik beveiligd, camera’s overal in en rond het gebouw. Er is er echt wel een geweest die een minstens een deel van de aanvliegroute in beeld had. En wat krijgt de wereldbevolking van Bush: Een fractie buitenlucht, gefilmd vanaf een benzinestation? Komop, die lui hebben de echte beelden van een raket allang vernietigd.

  Kijk eerst eens de film Loose Change en oordeel daarna. Deze film is geen anti-propaganda, maar gebaseerd op feitelijke waarnemingen, zoals: waarom geen brokstukken van vliegtuigen op het Pentagon en Shanksville?

  Dat Bush je dat wil laten geloven is 1, dat je het voor waar aanneemt is 2.

  Tot slot: Onderzoek door de verenigde naties, onder leiding van Koffi Annan. Kondig dit aan, en alle betrokkenen (van president tot bommenleggers) zullen zelfmoord plegen…

    /   Beantwoorden  / 
 18. henk

  spuit 11 Roland. Bewijs graag dat Bush het allemaal bedacht heeft. Echt bewijs, geen omstandigheden. Dat van die zelfmoorden etc, daar heb je geen snippertje bewijs voor. Roep dat ook niet, want dat doet je zaak geen goed. Rare zaken zijn opvallend, verdienen aandacht, maar bewijzen niks. En Loose Change hebben we allemaal al lang gezien natuurlijk. De eerste versie stonden fouten in. Check ook http://screwloosechange.blogspot.com/

    /   Beantwoorden  / 
 19. Erik Snuffel

  Als je de beelden bekijkt doet de vlek wel erg veel denken aan een klein sportvliegtuigje(piper), dit komt overeen met de tijd die verstrijkt tot de inslag in meters 0ng. 55 tot 75 meter per sec.(overeenkomstig met de intervallen van de camera)
  Het getoonde vliegtuig(je) vliegt dus te langzaam voor een 757-200(min 250mle p/h)

    /   Beantwoorden  / 
 20. Marleen

  Allereerst ben ik zeker niet subjectief, bij het zien van bush zijn hoofd of het horen van zijn stem gaat mijn haar al overeind staan!!
  Maar dat er zaken rondom 9/11 niet kloppen lijkt mij 1 ding wat zeker is. Het is en blijft speculeren, we weten NIETS!! We worden beinvloed door de media en allerlei ‘feiten’ die de ronde gaan. Daarvan is meer dan de helft alsnog suggestief en subjectief. Ook de docu loose change klopt in het geheel niet. Naar mijn idee is het zeker vreemd dat ‘men’ (financiele wereld, interne diensten) wel degelijk op de hoogte waren van de aankomende aanslagen..en waarom stort er nadat het WTC in is gestort er nog een gebouw dat er naast staat (building number 7) op professionele manier in?? Hoe kan een 757 met 800km p/u al landend het Pentagon in scheuren?? En waarom zijn alle onderzoeken die ECHTE bewijzen op zouden kunnen leveren geheim en wordt er zo spastisch mee om gegaan. Waarom mogen kritische mensen NIET spreken??
  We worden dom gehouden. Wat overigens erg dom is, aangezien mensen dan hun eigen verhaal gaan verzinnen. Het is een web van leugens, achtergehouden informatie en hersenspinsels!! Terwijl je zou kunnen bedenken dat dit alleen maar voor meer en meer onrust zorgt. Dit zou dan ook op langer termijn een keer mis moeten gaan. Wij als “gewone” burgers kunnen niets. Maar uiteindelijk zal het tij zich gaan keren…

    /   Beantwoorden  / 
 21. henk

  Voor dat nummer 7 gebouw moet je het verhaal in popular mechanics eens lezen. zie hier.

    /   Beantwoorden  / 
 22. Marleen

  Tja, wederom weer allerlei feiten. Wat is waar…ik word er gek van. Ik zag toevallig net een uitzending van ZEMBLA waarin weer tegenstrijdige reacties van experts aan bod komen. Het blijft vaag, ik wil/kan gewoon niet geloven dat het allemaal klopt. Er is en blijft gewoon teveel toeval bestaan. Dat in combinatie met alle leugens en het alleenrecht van Amerika om jan en alleman aan te vallen is voor mij daarin een bevestiging. GRRR

    /   Beantwoorden  / 
 23. Jex

  Net als Marleen heb ik ook naar Zembla gekeken, hoe gekleurd kan de verslaggeving en montage van beelden zijn? Iedereen wil graag antwoorden of je nu wel/of niet in complotten gelooft! Geloof me: dit politieke steekspel gaat veel verder dan wij vermoeden. Overigens zitten we wel met een stinkende puinhoop in Irak en wat de journalistiek betreft, over de onschuldige slachtoffers die daar gevallen zijn onder de burgers heeft niemand het meer,ook daar staat een getal voor, oh ja en dan nog wat, in zembla komt een meneer aan het woord die doodleuk durft te beweren dat bij het pentagon geen echte slachtoffers zijn gevallen. Respectloos!, hoezo objectief. Ik ben er een beetje klaar mee!

    /   Beantwoorden  / 
 24. sander

  Echte islamfobisten hier.
  Als men morgen 1000 maal herhaald word dat lady diana is ontvoerd door marsmannentjes,dat het onnozel volk het gaat geloven ook.
  Men noemt dat brainwashen of hersenspoelen.

  Hier een hele goede docu over het waarom.

  http://video.google.com/videoplay?docid=5357867570699456785

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.