Categorie: "1"

42% rendement op aandelen TomTom

Als een goed belegger zit ik zelfs op Tweede Kerstdag te kijken of er nog ergens geld valt te verdienen. Ik zit te denken om 1.000 aandelen TomTom te kopen voor 6,25 euro en dan 10 callopties (uitoefenprijs 6 euro in juni 2011) te schrijven voor 2,10 euro. Het lijkt gratis geld: 42% winst in 1,5 jaar. Als er niets gebeurt…

Interview met oprichter Wikileaks

Via Wikileaks kunnen klokkenluiders anoniem geheime documenten lekken naar de buitenwereld. Nederlanders gebruiken het nog nauwelijks, maar oprichter Julian Assange ontsnapte in Kenia al aan een aanslag.

Eis 4 jaar tegen oplichter weduwe Endstra

,,Schaamteloos” misbruikte Jonathan T. volgens het Openbaar Ministerie het vertrouwen dat in hem werd geschonken. Daarom werd gisteren vier jaar cel geëist tegen de vermeende oplichter van de weduwe van Willem Endstra. (uit Sp!ts)

Dexia: Crisis is volgende week voorbij

Awel, doorlopen mensen, hier is níets aan de hand! Terwijl Nout Wellink het glazenbolkijken heeft opgegeven, komt vanuit België uitstekend nieuws. Volgens Dexia is de recessie volgende week al voorbij!

Marcel Kaatee geeft Fred Teeven veeg uit de pan

Marcel Kaatee is volgens justitie de financiële man van Willem Holleeder. Volgens Marcel Kaatee is Marcel Kaatee onschuldig, en hij maakte in hoger beroep vandaag een opmerkelijk punt. Hij verhoorde Fred Teeven, die geen antwoord had op de beschuldiging dat met de verklaringen van Thomas van der Bijl is geknoeid.

Deflatie? Akzo eist 10% korting

Nee, u krijgt natuurlijk geen korting op uw verf. Maar Akzo eist nu van al zijn afnemers dat het 10% korting krijgt. Met terugwerkende kracht zelfs, per afgelopen 1 maart. Het doet dat per brief, en dat gaat zo: we need additional price relief of 10% in all products and services supplied by you to Akzo.

Opstand tegen Barack Obama

‘Buy American’ roepen en protectionisme in de hand werken, en in een verschralende wereldeconomie de toch al gigantisch hoge staatsschuld van de Verenigde Staten nog gigantisch veel hoger laten oplopen. Moeten we blij zijn met de nieuwe president Barack Obama?