Kom maar door John, ik heb de Endemolletjes binnen

Vanavond om 22.00 uur een mooi komisch duo op tv: John de Mol in een interview door Arnie Reinout Oerlemans.

.

.

Oerlemans, eigenaar van Eyeworks, mag dit keer voor zijn overgenomen eigen formule de TV-show John de Mol interviewen.

Het zal gaan over ruim een jaar Talpa TV, die donkere hoer vrouw uit De Gouden Kooi, het jatten van formats door Arnie, maar hopelijk ook over de voorgenomen investering van Cyrte (voorheen Talpa Capital) in John’s lovebaby: Endemol.

Vorige week heeft De Mol weer een slipje van de sluier opgetrokken over de mogelijke overname van Endemol samen met Berlusconi’s Mediaset. De koers vloog toen meteen een euro omhoog en ik had ze niet…chips!

Vanavond zijn de beurzen gesloten, ook in Amerika, dus John mag van mij complete openheid van zaken geven. Zeg John welk bod ligt er nu eigenlijk precies bij Telefonica? Kom vertel eens… 14 euro per aandeel? En voor alle aandelen of voor slechts de meerderheid. Zeg kom vertel nu eens!

Heb vanmiddag alvast voor meer dan mijn eigen vermogen aandelen Endemol aangeschaft, dus kom maar door John. Ik ruik hier een mooie netto koerswinst aankomen. Of zal Frank Botman de Endemol-aandelen alweer hebben verkocht en hoeft de ‘John is geïnteresseerd’ truc van vorige week niet meer uit de Naardense kast te worden getrokken?

Overigens zal Kleine Joop, Arnie, Reinout zijn pittige kritiek op Endemol durven te herhalen in het bijzijn van De Mol? Ik ben benieuwd. John zag Endemol trouwens zelf eind vorig jaar ook nog afglijden. Hij had toen geen vertrouwen in de plannen van het management. Nu wel? Kom John overwin je introvertheid.

Zie ook:
De 100 rijkste families van België: bierbrouwers op 1
Heeft John de Mol de aandelen Endemol al in bezit?
Niet te doen dat daghandelen in aandelen Endemol

Foto: Roy Beusker / Talpamedia.nl

Lees ook:John de Mol koopt nieuw Endemol bij elkaar
Lees ook:Big Brother-man John de Mol koopt stevig in op beurs
Lees ook:Mi Amigo: De vriendendienst van John de Mol
Lees ook:John de Mol ramt de koers van Endemol naar beneden
Lees ook:Heeft John de Mol de aandelen Endemol al in bezit?

Eén reactie op “Kom maar door John, ik heb de Endemolletjes binnen

  1. Sarge

    Ik hoop dat je geen hypotheek op je huis hebt genomen Jip….want als de beurs naar beneden gaat, gaat Endemol echt mee.
    Misschien moet je met de helft maar gelijk winst nemen als je een kwartje winst hebt!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.