Filmpje: Daily show vernedert CNBC

Dat beurscommentator Rick Santelli afzegde voor de immens populaire Daily Show van John Stewart op Comedy Central, kwam Santellis zender CNBC duur te staan. Acht minuten lang gaan de beleggingstips van de zender door het slijk.

Santelli riep vorige week op tot een Chicago Tea Party, rellen op de commoditiesbeurs omdat Barack Obama slecht-betalende hypotheekbezitters tegemoet wil komen. Hij zweepte daarbij de handelaren op als ware volksmenner. Leuk, maar lang niet zo hilarisch als de parodie daarop: 

Lees ook:Opstand tegen Barack Obama
Lees ook:Nederland toch wel belastingparadijs, maar van lijst vanwege Afghanistan?
Lees ook:Glamourkandidaat Obama vermaakt zich met Beyoncé en Jay-Z
Lees ook:Infrastructurele projecten, met name zweeftrein, zijn goed
Lees ook:Clinton’s list

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.