Deflatie? Akzo eist 10% korting

Nee, u krijgt natuurlijk geen korting op uw verf. Maar Akzo eist nu van al zijn afnemers dat het 10% korting krijgt. Met terugwerkende kracht zelfs, per afgelopen 1 maart. Het doet dat per brief, en dat gaat zo: we need additional price relief of 10% in all products and services supplied by you to Akzo.

Zou ik ook eens moeten proberen bij de Belastingdienst. 10% korting vragen is ongekend in corporate land, aldus RTLZ. In het verleden is het wel gebeurd dat grote bedrijven 5% korting eistte. Toen verbraken leveranciers massaal de relatie.

Lees ook:Pachters van Sjoerd Kooistra de cel in
Lees ook:WK Voetbal: ABN Amro schiet zich in de voet
Lees ook:Shit….
Lees ook:Bankenclub haat zwart geld
Lees ook:België laat Franse energiereus begroting opschonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.