Gefeliciteerd: u koopt het lelijkste uitzicht van Amsterdam

Bij mij in de Rivierenbuurt staat een huis te koop, al tijden. Prima benedenwoning, hoekwoning, mooie buurt, vlakbij het Parade-park en met een redelijk vraagprijs (199.000 euro). Ik vroeg me af hoe het toch kon dat niemand het huis wilde hebben, todat ik de foto’s op Funda zag… 

Da’s kut 10 meter voor je slaapkamerraam 3 vuilnisbakken (1 voor papier en 2 voor vuilnis). En op dinsdagochtend standaard een puinhoop naast de bakken, grof vuil noemt het stadsdeel dat.

Maar welke makelaar zet nou zo’n foto op Funda? Doe dan de gordijnen dicht als je een foto maakt. Niemand wil het huis hebben. al maanden niet. Ik zou meteen een andere makelaar nemen, anders dan de huidige. En misschien kunnen ze dan ook even het aantal vierkante meters bij de advertentie vermelden, het belangrijkste gegeven bij een verkoop. Nog belangrijker dan het uitzicht op 3 vuilnisbakken

De verkopers mogen ook het groen wel eens snoeien voor de voordeur. Vanmiddag onderstaande foto gemaakt. Om het verhaal even compleet te maken voor als u nog interesse had. Dit plaatje staat dan weer niet op funda.

De bewoners hebben één geluk: de Parade (in het tegenover het pand gelegen Martin Luther Kingpark) begint weer op 31 juli en alle buren krijgen gratis kaartjes. Gefeliciteerd!

Lees ook:De Uiterwaardenstraat is raar, en ‘t uitzicht lelijk
Lees ook:Geen kredietcrisis bij bank van John Deuss (plus nieuwe foto’s!)
Lees ook:Milieulobby liegt over gloeilampverbod
Lees ook:Buma/Stemra en auteursrechten: ‘Pesterij’ na start procedure
Lees ook:Arbeidsvitaminen von deutscher Art – video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.