Vincent Everts heeft het wel gezien op Bakkum: te koop schattig huisje

Sinds twee weken staat de het ‘schattige huisje en de caravan’ van gadgets-goeroe Vincent Evers op camping Bakkum te koop. Voor 4000 euro met tweedehands Segway voor de deur. Everts heeft ooit de iPhone getest op Bakkum, hilarisch. Lees verder voor het verhaal en voor de foto’s van het huisje.

 

Leuke man die Everts. Ik heb vorig jaar met hem een touretappe zitten kijken in het enige café van de camping. Totdat mijn hitech-tafelgenoot zijn gadgets moest opladen, stiekem in het stopcontact onder tafel. De stroom viel bijna uit in het café (echt waar!). 

De gloednieuwe iPhone werkte overigens slecht, bijna niet zelfs: geen bereik, te lange wachttijden, batterij te snel op. En Everts maar zuchten, mopperen en hannessen met zijn snoertjes. Daarbij droeg hij ook nog een kind in een buidelzak, een mooi detail. Kijk met deze voorkennis daarom nu even naar de fantastische analyse die Everts later gaf over de iPhone op zijn site pczapper.tv : piece of shit. De iPhone belandde inderdaad in de vuilnisbak. 

Maar goed, Everts gaat weg en zijn huisje is nu te koop. Het huisje is wel een beetje armoedig om eerlijk te zijn. De foto’s die Everts speciaal op flickr heeft gezet nodigen niet echt uit tot kopen. Kijk ook dit filmpje.

Het huisje wat hij te koop heeft staan ‘op plek 1950 een top plek’, heeft electriciteit, maar ondermeer de gloednieuwe iPhone en de laptop hadden waarschijnlijk toch wat meer power nodig dan aanwezig…

Het is wel een koopje, camping Bakkum is echt geweldig en het hoogste bod is nu nog maar 1900 euro! De prijs is inclusief het staangeld voor dit jaar van 1500 euro. Je kan het huisje ook nog 4 weken per jaar verhuren, tegen ongeveer 200 tot 250 euro netto per week, dus kom naar beneden en sla je slag!

Het voordeel overigens om nu een huisje en een plek over te nemen, is dat je van de winter niet een hele nacht in de rij moet liggen voor een mooie plek op de camping. Zie hier de reportage van TV Noord-Holland.

Zorg ervoor dat je wel een beetje handig bent, anders kost het afbreken en opbouwen nog flink wat geld: 

‘Het huisje wordt elk jaar afgebroken rondom 15 november en opbouwd rondom 15 april. Kosten van de opbouw indien je zelf niets doet zijn rond de 250 euro om af te breken en 350 euro om op te bouwen. Kost 3 mensen 5 uur om het zelf te doen. Het huisje komt met een soort woonwagen waarin alle inboedel wordt opgeborgen. Stalling van deze wagen bij de boer kost 200 euro per jaar.’

Interesse? Telefoon: 06-47180864. Bieden hier.

Updates via Twitter: Everts op de Segway: ik vind Bakkum geweldig. Hij wil alleen van z’n huisje af om een caravan te kopen, is minder werk.

Lees ook:Plaatsnaam veranderd voor kuuroord Henk Koop
Lees ook:42% rendement op aandelen TomTom
Lees ook:Aandelen Endemol: godverdegodver, ik heb ze niet
Lees ook:Coalitiepartners PvdA en CDA precies even groot
Lees ook:Café Tig Barra bezweken onder rookverbod

4 reacties op “Vincent Everts heeft het wel gezien op Bakkum: te koop schattig huisje

 1. vincent everts

  Leuk stukje! Je hebt mijn advertentie goed bekeken. Heb je de nieuwe foto’s en filmpjes gezien? Heb nav kritiek van de eerste ronde toch maar huiswerk beter gedaan.

    /   Beantwoorden  / 
 2. wim heitinga

  ik heb geen interesse. die vervelende, stijlloze pritt zit volgens mij op dezelfde camping.

  met vriendelijke groet,

  wim heitinga

    /   Beantwoorden  / 
 3. Smithc1

  I got what you intend, thankyou for putting up.Woh I am lucky to find this website through google. Being intelligent is not a felony, but most societies evaluate it as at least a misdemeanor. by Lazarus Long. dcddedfdcdegdbgf

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.