Ton aan de Stegge rekent af met De Pers – video

“Deze dummy is om ons zand in de ogen te strooien toch? Het echte product moet nog komen.” Zie hier op video topman Ton aan de Stegge van uitgever PCM (Volkskrant, NRC) sneren over het eerste exemplaar van De Pers, de nieuwe krant van zijn oude vriend Marcel Boekhoorn.  

 

De Pers stuurde eerder deze week een jongen met camera en het eerste exemplaar van de nieuwe krant naar de burelen van de Volkskrant. Chef Pieter Broertjes en Aan de Stegge wilden wel even komen kijken.

Aan de Stegge kent Boekhoorn, hij was topman bij telefoonmaatschappij Telfort, twee jaar terug nog eigendom van de Nijmeegse investeerder. Als nieuwe topman van PCM zag Aan de Stegge zijn oude baas zich ontpoppen tot nieuwe concurrent. Even leken de twee weer zakelijke vrienden te worden, PCM ging meedoen in de nieuwe gratis krant, zo had Aan de Stegge bedacht. Maar dat ketste toch weer af, de commissarissen van PCM wilden het plan niet steunen.

Boekhoorn zou een schadeclaim van tientallen miljoenen in voorbereiding hebben tegen PCM vanwege het afhaken van de uitgever. Aan de Stegge voelt zich niet gepakt door de commissarissen en stelt zich namens PCM strijdbaar op:

Meer gratis krant: 
Huis-aan-huisblad beter voor Wegener dan AD
Geen krant van RTL maar wel van Marcel Boekhoorn
Sanoma koopt gratis kranten van Metro

Meer media:
BNR rekent af met Michiel Bicker Caarten
Parool opgejaagd wild door verhuizing PCM

Lees ook:PCM: geen zeggenschap, geen deelname in gratis krant
Lees ook:Apax uit PCM
Lees ook:Marcel Boekhoorn slaat Tatjana aan de haak (update)
Lees ook:Boekhoorns vermogen halveert door scheiding
Lees ook:PCM neemt aandeel in Boekhoorns krant

Eén reactie op “Ton aan de Stegge rekent af met De Pers – video

  1. Jan-Willem

    stukje wiedergutmachungsgebeuren nadat de azijnbode een taartje ging brengen bij de pers (zie vk videos flashzooi). de emmer met azijn gaat trouwens wel weer leeg bij broertjes en ad stegge. Misschien omdat Apax uit pcm is gestapt?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.