Gratis financiële krant voor arme bankiers

ABN Amro verdwijnt na vandaag van de beurs en bankiers van Deutsche Bank kunnen hoerenbezoek en ander seksvermaak niet meer declareren. Door de kredietcrisis moet de hand op de knip. Gelukkig is er sinds vandaag een gratis financiële krant, dus die dure roze kranten kunnen de deur uit. 

 

Voor vandaag en morgen althans, het betreft een proef van twee dagen. Rond ‘financiële centra’ in Nederland is de papieren versie van De Financiële Pers te krijgen, hier als pdf, met artikelen over ondermeer ABN en Deutsche Bank. De krant is een samenwerking tussen dagblad De Pers en IEX.nl.

Alhoewel de advertentiemarkt er niet goed voor schijnt te staan, zou de timing van de lancering van een gratis krant nu in zoverre goed kunnen zijn omdat in economisch mindere tijden, die worden gevreesd, mensen hun krantenabonnement opzeggen. De Financiële Pers kan die lezers overnemen, en als het ze lukt een goede krant te maken, blijven de lezers in goede tijden trouw.

Meer gratis nieuws:
AIVD voorspelde problemen bedrijventerrein Venray

Jan Poot koopt voor 20.000 euro stilte
Kooistra dumpt InBev voor Heineken
Gratis aandelenhandel dankzij Marcel Boekhoorn
Ton aan de Stegge rekent af met De Pers – video
Lunshof te populair voor verschoningsrecht

Lees ook:Het drama van de verspreiding van De Pers
Lees ook:Gevangen John Deuss casht BCB voorlopig niet
Lees ook:PCM: geen zeggenschap, geen deelname in gratis krant
Lees ook:Ton aan de Stegge rekent af met De Pers – video
Lees ook:PCM neemt aandeel in Boekhoorns krant

Eén reactie op “Gratis financiële krant voor arme bankiers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.