Categorie: "Namen & rugnummers"

Vincent Everts heeft het wel gezien op Bakkum: te koop schattig huisje

Sinds twee weken staat de het ‘schattige huisje en de caravan’ van gadgets-goeroe Vincent Evers op camping Bakkum te koop. Voor 4000 euro met tweedehands Segway voor de deur. Everts heeft ooit de iPhone getest op Bakkum, hilarisch. Lees verder voor het verhaal en voor de foto’s van het huisje.

 

Onderzoek naar John Deuss loopt nog steeds

De Nederlandse justitie blijkt nog steeds onderzoek te doen naar John Deuss. Tot groot ongenoegen van Deuss zelf, die zowaar een schriftelijke reactie heeft doen uitgaan naar een krant op zonnig Bermuda. Justitie heeft een rechtshulpverzoek ingediend in Florida omdat het wil weten hoe het met bepaalde geldstromen zit van Deuss’ bank FCIB.

Nieuwe onthullingen over Prins Bernhard op komst

Het pas verschenen nieuwe boek van historicus Gerard Aalders over Prins Bernhard (de eerste druk is al uitverkocht), zal niet de laatste onthulling zijn over de prins-gemaal, zo kondigde hij alvast aan. ‘Ik ben overigens alweer een nieuwe, hele grote zaak op het spoor die met wapenhandel te maken heeft, ik kreeg een tip. Maar daar kan ik nog niets over zeggen.’

Marcel Kaatee geeft Fred Teeven veeg uit de pan

Marcel Kaatee is volgens justitie de financiële man van Willem Holleeder. Volgens Marcel Kaatee is Marcel Kaatee onschuldig, en hij maakte in hoger beroep vandaag een opmerkelijk punt. Hij verhoorde Fred Teeven, die geen antwoord had op de beschuldiging dat met de verklaringen van Thomas van der Bijl is geknoeid.

Ter Horst: Overal in Nederland politieke Sinterklazen

Volgens minister Ter Horst van Binnenlandse Zaken komt vriendjespolitiek in Nederland op grote schaal voor. ‘En echt niet alleen in Limburg, en echt niet alleen in gemeentes waar het CDA aan de macht is’, zei ze tijdens een spoeddebat over de Limburgse Sinterklaas-affaire. Bizniz.Blog volgde het live, zodat u het makkelijk terug kunt lezen.