Geen kredietcrisis bij bank van John Deuss (plus nieuwe foto’s!)

Voor wie nog op zoek is naar een solide baken in de kredietstorm, de bank BCB van de legendarische oliehandelaar John Deuss op Bermuda staat er meer dan prima voor, aldus kredietbeoordeler Fitch. + exclusief! nieuwe foto’s van Deuss landgoed in Florida. 

 

Met een dekkingsgraad van 99% kan er weinig mis gaan bij de Bermuda Commercial Bank, kortweg BCB, aldus Fitch. En de BCB staat nog open voor kopers of strategische partners ook, wat wilt u nog meer. Deuss staat ondertussen niet meer onder arrest, alhoewel het Openbaar Ministerie zegt nog wel onderzoek naar hem te doen.

Waar de kredietcrisis zich wellicht wel laat voelen is bij de verkoop van Deuss’ landgoed en manege in Wellington, Florida. Dat staat al meer dan een jaar te koop, op het moment nog voor 62 miljoen dollar (40 miljoen euro).

klik voor vergroting op de afbeelding

 

De Nederlandse afkomst van de eigenaar is niet verlogend, het houtsnijwerk in de stallen is geïmporteerd uit Nederland, en vooral de keukens doen opvallend Hollands aan. Verlekkert u zichzelf hier aan 35 oude en vooral nieuwe foto’s in deze pdf van de makelaar.

Meer kredietcrisis:
Einde der tijden nabij

Lees ook:John Deuss verliest beroep tegen arrestatie
Lees ook:Deuss, onderweg naar Nederland, zet bank te koop
Lees ook:Onderzoek naar John Deuss loopt nog steeds
Lees ook:Bank van John Deuss brengt Centrale Bank Antillen in het nauw
Lees ook:John Deuss’ bank rendeert goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.