Categorie: "Nieuws & entertainment"

42% rendement op aandelen TomTom

Als een goed belegger zit ik zelfs op Tweede Kerstdag te kijken of er nog ergens geld valt te verdienen. Ik zit te denken om 1.000 aandelen TomTom te kopen voor 6,25 euro en dan 10 callopties (uitoefenprijs 6 euro in juni 2011) te schrijven voor 2,10 euro. Het lijkt gratis geld: 42% winst in 1,5 jaar. Als er niets gebeurt…

Vincent Everts heeft het wel gezien op Bakkum: te koop schattig huisje

Sinds twee weken staat de het ‘schattige huisje en de caravan’ van gadgets-goeroe Vincent Evers op camping Bakkum te koop. Voor 4000 euro met tweedehands Segway voor de deur. Everts heeft ooit de iPhone getest op Bakkum, hilarisch. Lees verder voor het verhaal en voor de foto’s van het huisje.

 

Kampioenschap VFL Wolfsburg leuk meevallertje voor foute stad

VFL Wolfsburg, de keverclub, is voor het eerst sinds haar oprichting in 1945 voetbalkampioen van Duitsland geworden. De stad Wolfsburg (120.000 inwoners) kan een positieve opsteker wel gebruiken. De stad is in 1938 door de nazi’s gesticht als woonplaats voor de arbeiders van de autofabriek die hier werd gebouwd.

Door Bart Smits

Nederland toch wel belastingparadijs, maar van lijst vanwege Afghanistan?

Barack Obama heeft Nederland snel weer afgevoerd van de lijst van belastingparadijzen. Niet omdat Nederland dat niet is, dat is het namelijk in zekere zin toch wel. Niet voor niks zitten hier zoveel Amerikaanse bedrijven, het is simpelweg een kwestie van uitrekenen, waarschijnlijk verdwijnt hier na Bermuda toch gewoon het meeste Amerikaanse corporate geld.

Slapend rijk bij plantsoenendienst

Was het plan van de Duivense ambtenaar om zijn werkgever te tillen uit nood geboren? Werd hij onder druk gezet? Er is nog veel onduidelijk over de 45-jarige opzichter van de groenvoorziening, behalve dat hij in vier jaar tijd 381 duizend euro verduisterde.