WK Voetbal: Chinezen meer humor dan Duitsers

Flauw he, van die Duitsers, dat gezeur over een filmpje in Barend en Van Dorp, een parodie op de bekende zwembadaffaire met hoeren uit 1974. Dan hebben Chinezen meer humor. Een Chinees bedrijf steekt de draak met de ‘leeuwenhosen’ die bierproducent Bavaria verspreidt.

De oranje broek met daaraan een leeuwenstaart inspireert de Chinezen in dit filmpje tot een apart soort humor, je moet er van houden. Voor wie het filmpje uit Barend en Van Dorp nog niet gezien heeft, dat staat hier. Kees Prins van Jiskefet trok in tegenstelling tot Jack Spijkerman geruisloos naar Talpa, alwaar hij refereert aan de zwembadaffaire uit 1974, waarbij een paar dagen voor de finale een paar spelers van het Nederlands elftal zich tegoed deden aan drank en mooie vrouwen van plezier. Woede in Duitsland, omdat de goede naam van hotel Adler waar de Nederlanders zitten door het slijk zou worden gehaald.

Meer WK Voetbal:
Soros: WK Voetbal doet niets voor beurzen
WK Voetbal: Jeroen Grueter profiteert van Oranje
WK Voetbal is bieroorlog

Lees ook:WK Voetbal zet televisiemarkt VS op haar kop
Lees ook:WK Voetbal doet oude tijden herleven op Beursplein 5
Lees ook:Dossier WK voetbal 2006
Lees ook:WK Voetbal: De wuppies van Albert Heijn zijn op
Lees ook:WK Voetbal prijsvraag: win Euronext WK-zonnehoed

2 reacties op “WK Voetbal: Chinezen meer humor dan Duitsers

  1. Japie

    Bij Barend & Dorp Am Tietiesee is de ganze tafel avond aan avond hartstikke aangeschoten; er wordt gedubbeltongd, verhaspelt en gehikt dat het een wisky heeft. Gisteravond PLAYBEKTE notabene Denny CHRISTIAN zijn liedjes. Playbek, Danny Christian! ‘t Wordt echt hoog tijd dat die 3 met pensioen gaan. Trouwens, ook zoiets, dat nodigt die Jid van een Barend wel Denny Christian uit, maar kondigt hij ‘m af met: ‘Nou nou, dit was echt het hoogtepunt van wat wij hier qua artiesten hebben gehad.’ En kan die Melvin niet dood?

      /   Beantwoorden  / 
  2. henk

    Zou dit filmpje trouwens geen hoax van Bavaria zelf zijn? Zou wel slim zijn.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.