Humor bij de Volkskrant

En dat mag nieuws heten, zeker in deze barre tijden. Klik op lees verder voor het leuke t-shirt waar de redacteuren van de Volkskrant nu mee het land in worden gestuurd om PCM, moederbedrijf van zowel de Volkskrant als NRC, de enige juiste volgorde van de belangen binnen het krantenconcern nog eens uit te leggen.

De Volkskrant baalt omdat de NRC van PCM een leuk nieuw project mocht opstarten: een ochtendtabloid. Terwijl de Volkskrant, zo klagen ze op de redactie in Amsterdam, ‘niks mag’. Vandaar dat de redacteuren van de krant nu het land (en België) worden ingestuurd met t-shirts waarop staat Volkskrant First.

Zoals in dit geval rond het afscheid als professor Journalistiek in Groningen van Harry Lockefeer (voormalig hoofdredacteur van de Volkskrant en oud-commissaris van Aegon en PCM). En het moet gezegd: deze keer doen de Japanners van de Wibautstraat het wel orgineel. (Vergelijk bijvoorbeeld hieronderstaande afbeelding met dit.)

(Het schijnt vaker te gebeuren dat de Volkskrant niet-ANP berichten copy-paste van websites van andere media. Meer voorbeelden van harte welkom bij de reacties. Wie weet valt er nog een Jayson Blair te ontmaskeren).

Lees ook:Een stukje volkseducatie: Volkskrant verkoopt poll
Lees ook:70% rendement op aandeel Aegon
Lees ook:Boze Volkskrantbaas haalt krant op bij bezorgers
Lees ook:Nóg meer bancair toezicht nodig: nu tegen politiek
Lees ook:Publieke omroep duikt op 9-11 complotten

Eén reactie op “Humor bij de Volkskrant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.