Onderzoek naar John Deuss loopt nog steeds

De Nederlandse justitie blijkt nog steeds onderzoek te doen naar John Deuss. Tot groot ongenoegen van Deuss zelf, die zowaar een schriftelijke reactie heeft doen uitgaan naar een krant op zonnig Bermuda. Justitie heeft een rechtshulpverzoek ingediend in Florida omdat het wil weten hoe het met bepaalde geldstromen zit van Deuss’ bank FCIB.

Toch opvallend hoe fijn en open Amerika is. Waar de Nederlandse justitie altijd alles maar onder de pet houdt en zelfs gerechtelijke uitspraken ‘anonimiseert’, komt in de VS gewoon alles online. Zoals het zou moeten in elke democratie.

Lees ook:Geen kredietcrisis bij bank van John Deuss (plus nieuwe foto’s!)
Lees ook:Miljardair Deuss gevonden en opgepakt op Bermuda
Lees ook:John Deuss verliest beroep tegen arrestatie
Lees ook:Zakenman John Deuss spoorloos na arrestatiebevel
Lees ook:Debat: loopt de euro risico of niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.