Clinton’s list

De Nederlandse Sociaal Economische Raad (SER) heeft meer dan $10.000 overgemaakt naar de goede doelenstichting van oud-president Bill Clinton. Dat blijkt uit de lijst van donateurs die Clinton openbaar moest maken van Barack Obama, omdat Bills vrouw Hillary de nieuwe minister van Buitenlandse Zaken op. Op die lijst staat ook een naam die garant staat voor schandaal, Denise Rich.

I have a two-word answer: Denise Rich. —Senator John McCain, asked about the need for campaign-finance reform. (via)

Denise, die tussen de $260.000 en $525.000 overboekte naar de Clinton Foundation, is de ex van Marc Rich, die net als John Deuss olie zou hebben gesmokkeld voor het apartheidsregime van Zuid-Afrika. Clintons laatste daad voor hij het presidentschap overdroeg aan George W. Bush was Rich gratie verlenen voor vermeende belastingontduiking.

Daar plukt hij tot op de dag van vandaag de vruchten van. Rich sponsorde eerder de verkiezingscampagnes van Clinton, en naar nu blijkt ook zijn goede doel waarmee hij nog een beetje staatsman kan spelen.

Hier beelden van een feestje van Denise in Cannes (op 3 minuten een interview). Volgens mij spotten we ook Ivana Trump en Don Johnson.

Lees ook:Mysterieuze sanctiebreker Deuss in de problemen
Lees ook:Amerikaanse pers: Hillary Clinton moet stoppen
Lees ook:John Deuss’ CIA-spoken uit het verleden
Lees ook:Zwijgzame Trafigura-baas spreekt na vrijlating
Lees ook:John Deuss zet zeiljacht Fleurtje te koop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.