Rabobank ontslaat Jochem de Bruin

Jochem de Bruin exit bij RabobankSchokkend nieuws voor alle vrouwelijke klanten van de Raffeisen-Boerenleenbank: bank-cutie Jochem de Bruin moet het veld ruimen voor hockeyster Fatima Moreira de Melo.

 

De reclameheld die zo gewoon is gebleven, gaat in de nieuwste commercial van de Rabobank trouwen met de Zweedse Inger -om daarna te emigreren. Dat meldt Betten Beursmedia Nieuws. Dat mag opmerkelijk heten, want uitgever Sanoma meldde onlangs dat vrouwen blind vertrouwen hebben in De Bruin. Voor vrouwen is de uitstraling van de acteurs in reclame erg belangrijk.

 Of vrouwen zoveel vertrouwen hebben in Moreira de Melo is nog maar de vraag. Nu zullen het vooral de mannen zijn die met extra interesse kijken naar de nieuwe Rabospotjes. Die zullen begin volgend jaar te zien zijn, nadat op Eerste Kerstdag het afscheid van Jochem in Sterspotjes wereldkundig wordt gemaakt.

Moreira de Melo heeft tijd zat voor de spotjes, zegt ze op haar website. "Na een periode waarin ik sport en studeren heb moeten combineren, ben ik eindelijk afgestudeerd. Op naar de volgende fase!"

Lees ook:Vrouw zoekt boer (in leenbank)
Lees ook:Staatsschuld Nederland loopt op naar 380 miljard euro
Lees ook:ING en ABN Amro gokken op alcohol
Lees ook:WK Voetbal: De Haan en The Hunter redden Villa BvD
Lees ook:Corio en USG People zeker naar AEX-index

4 reacties op “Rabobank ontslaat Jochem de Bruin

  1. henk

    Weet je ook meteen hoe serieus sanoma’s vrouwenresearchcentrum wordt genomen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. henk

    Of Rabobank spreekt gewoon liever mannen aan. Worden ze moe van al die vrouwen aan de balie die alleen maar defensief willen beleggen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Jan-Willem

    Wellicht is het meer van een praktische aard en heeft de bank nog claims uit het sponsorcontract met de hockeybond openstaan, of wil Jochem nu ineens teveel poen.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Arjan

    Zou wel eens willen weten hoe die mooie actrice heet die Inger speelt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.