Documentaire: Moeder Natalee liet haar verdwijnen (VIDEO)

Terwijl Peter R. de Vries het weer heeft voorzien op Joran van der Sloot, gaat op de Antillen dit weekend een merkwaardige documentaire in première die de schuld van de verdwijning van Natalee bij de familie Holloway legt.

Documentairemaaktster Renée Gielen heeft zich niet heel populair gemaakt bij het misdaadjournaille dat op de zaak dook. 'Een trap na voor de familie' noemde John van den Heuvel de beweringen van Gielen eerder.

De belangrijkste beschuldigingen: Beth Holloway kwam al aan op Aruba vóórdat Natalee was opgegeven als vermist. Natalee zou aan de crack verslaafd zijn en door haar moeder via een heuse cover up mee teruggenomen zijn naar de VS. Trailer (via Crimesite): we moeten nog tot 25 november wachten tot de docu hier uitkomt. Of we die heel serieus moeten nemen? Als je geen aluhoedje draagt, zou ik er voorzichtig mee zijn. Vooral de complottheorie dat de relatie tussen Nederland en de VS inzet zou zijn, zoals aan het einde van de trailer wordt verondersteld, klinkt op het eerste gehoor nogal ongeloofwaardig.

Lees ook:Nigeria wil wapens voor vrede (en olie)
Lees ook:Mijn eigen zaak: milieulobby houdt derde wereld arm
Lees ook:Vrouwen aan de top van de Quote 500
Lees ook:Babyvoeding-topman casht weer 12 miljoen euro
Lees ook:Documentaire: VS zat zelf achter 9-11 (met video)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.