9-11 Live; opnames hoofdkwartier luchtmacht online

Voor de complotdenkers over 9-11 wat nieuw onderzoeksmateriaal op de website van Vanity Fair. Het Amerikaanse tijdschrift wist de hand te leggen op de opnames die op die bewuste septemberochtend zijn gemaakt in het hoofdkwartier van de luchverdediging.

BOSTON CENTER: Hi. Boston Center T.M.U. [Traffic Management Unit], we have a problem here. We have a hijacked aircraft headed towards New York, and we need you guys to, we need someone to scramble some F-16s or something up there, help us out.

POWELL: Is this real-world or exercise?

BOSTON CENTER: No, this is not an exercise, not a test.

Had de luchtverdediging van de VS, Norad geheten, de gekaapte vliegtuigen kunnen neerschieten? Volgens de complotdenkers wel. Terwijl uit onderzoek juist zou blijken dat Norad op genante wijze achter de feiten aanliep. Vanity Fair zocht het uit door 30 uur bandopnamen door te ploegen. Dat tijdschrift ziet sowieso wel brood in de ‘waarheidsbeweging’ rondom de tereuraanslag in 2001. Het is namelijk uit een enquete gebleken dat 60% van de New Yorkers onder de 30 gelooft dat er officials in Washington waren die voor 11 september 2001 op z’n minst wisten dat er rond die datum een aanslag zou komen.

De VF die nu in de winkel ligt bevat een interview met de grootste helden van de 9-11 complotgelovers, de makers van de documentaire Loose Change (de laatste recut van de documentaire ook met opnames van Norad erin verwerkt hier). Vrij Nederland schijnt het verhaal te hebben aangekocht. Er schijnt hier in Nederland ook een heuse politieke one-issue partij in oprichting te zijn die het boven water halen van ‘de waarheid’ over nine eleven wil bevorderen.

Meer voorlichting:
Boek en film online van Amerikaanse 9-11 professor
Hersh voorspelt aanval op Iran – video
Shell leest Amerikanen de les
Nederlandse leger doet niet aan propaganda
Indonesisch gasveld piekt; gastekort in Azië
Midden-Oosten: propaganda is gelijke strijd (video)
Hoera! De aarde warmt op
Complot 9-11 kan naar de prullenbak

Lees ook:Mijn eigen zaak: milieulobby houdt derde wereld arm
Lees ook:VN debunkt complottheorie 9-11
Lees ook:Video: Amerikaanse elite als occulte vrijmetselaars
Lees ook:Midden-Oosten: propaganda is gelijke strijd (video)
Lees ook:Robocop is een hond (met video!)

8 reacties op “9-11 Live; opnames hoofdkwartier luchtmacht online

  1. Ron

    Wat betreft 11 september 2001 hoef je alleen maar naar de feiten te kijken om te beseffen dat het officiele verhaal totaal niet klopt. Helaas is de media door en door corrupt en hoeven we van hun niks te verwachten.
    lees eens wat nederlandstalige artikelen op
    http://www.daanspeak.com en word wakker voor we met z’n allen in WWIII zitten.

    We zijn belazerd met 9/11, de oorlogen in Irak, Afghanistan, Londen, Madrid. Beantwoord slechts de vraag: “Wie heeft er voordeel bij?” Steeds opnieuw wordt het mechanisme ‘actie – reactie – oplossing’ gebruikt om de macht te verschuiven naar degenen die achter de sluier opereren. Wat betekent dit in feite? Je veroorzaakt een probleem, (9/11, londen, madrid, Al Qaida (lees: Al-CIA-da) de burger reageert: “Overheid doe er iets aan” en de oplossing wordt aangeboden, wat altijd ten koste gaat van de vrijheid en privacy van de burger. Dus overheid – maak de burger bang en je kunt zonder probleem alle burgerrechten wegnemen.

    We lopen regelrecht in een val. En ik hoop echt dat men optijd wakker word en realiseert dat we zwaar in de maling worden genomen.

    Hier een paar goeie gratis Online te bekijken documentaire’s:

    Loose Change 2 (Ned Ondertiteling)
    http://video.google.nl/videoplay?docid=-1590675314105139271

    Everybody’s Gotta Learn Sometime (Ned ond)
    http://video.google.nl/videoplay?docid=-3394177024449046186

    Terror Storm. (Hoe het ons leven is/word veranderd na 9/11)
    http://video.google.nl/videoplay?docid=-4757274759497686216

      /   Beantwoorden  / 
  2. Ron

    heuse politieke one-issue partij in oprichting te zijn die het boven water halen van ‘de waarheid’ over nine eleven wil bevorderen

    Inderdaad.. dat is DKNWZ:
    http://www.ditkannietwaarzijn.nl

    Jammer dat het zover moet komen, de politiek krijgt al 5 jaar lang vragen/artikelen/feiten/bewijzen toegespeeld betreffende 9/11.
    Alle politieke partijen en Tweede kamerleden gaan hier niet op in. Negeren het totaal…
    Dan maar op deze manier.
    Geweldig initiatief dus! Al zullen ze waarschijnlijk geen één zetel halen, aangezien de media dit weer eens totaal negeert.

      /   Beantwoorden  / 
  3. henk

    Goed dat er ook wat tegengif is Bingo. begint wel op een klein minderheidsstandpunt te lijken.

      /   Beantwoorden  / 
  4. henk

    En Ron, alsjeblieft, doe dat niet van ‘de media’, dat slaat echt nergens op. Je leest hierboven dat er media zijn die ook over jou complotten berichten. Vanity Fair heeft een miljoenenoplage. Complotten bovendien waar tot op heden louter wat circumstansial aanwijzingen voor bestaan en geen snippertje bewijs voor is. Dus dat dat niet als feiten op de voorpagina wordt gebracht is niet meer dan logisch. Anders is het ook weer de schuld van de media als ze dat wel zouden doen, terwijl ze het net als jij niet hard kunnen maken. Je wordt als journalist ook gewoon voor de rechter gedaagd als je het als feiten zou brengen. Kom eens door met wat bewijzen Ron. Loose change is knap in elkaar gemonteerd en roept vragen op, maar ook zoiets moet je kritisch bekijken. Voor een rechtbank is het te weinig. Zie bijvoorbeeld dit

      /   Beantwoorden  / 
  5. Harry

    Grappig dat die complotdenkers de media gebruiken om hun zogenaamde ‘feiten’ links en rechts te vergaren (want meer dan linken doen ze niet), en ze diezelfde media tegelijk niet vertrouwen.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Prins

    En wederom mensen die hun ‘waarheden’ uit Loose Change halen. Op het moment dat jullie media tussen ” gaan zetten moeten jullei even goed realiseren waar Dylan Avery (maker van Loose Change voor wie dat niet wisten) zijn bronnen vandaan haalt!
    Meerdere malen beschimt hij The New York Times en andere ‘kranten’ als complot. Zijn bron is daarentegen Amreica Free Press. En krant die notabene er alleen is op gericht dew regering van America neer te halen met complot theorien!!
    Nog een leuke bron van mr. Avery is: EEN BLOGGER!!
    Nou mogen julie mij gaan uitleggen waarom jullie iemand die zonder echt onderzoek informatie aan Avery geeft wel geloven in plaats van de honderden bouwkundigen en wetenschappers die praktisch ALLE theorieen achter 9/11 vernietigen.
    Ow ja, nog een leuk feit over dezelfde bron van Loose Change. De blogger die Avery ‘helpt’ in zijn onderzoek, ontkent ook de holocaust. Dan wil ik jullie mening daar wel eens over horen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.